Inici Societat La Generalitat completa la nova pavimentació de l’estació d’autobusos

La Generalitat completa la nova pavimentació de l’estació d’autobusos

COMPARTIR

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha finalitzat la pavimentació de la zona d’andanes de l’estació d’autobusos d’Igualada, en el marc de les obres de millora de la infraestructura que hi està duent a terme. Així, el passat divendres es van restablir les parades i els recorreguts habituals de les línies d’autobús afectades per les obres des del passat 5 d’agost, quan es van tancar provisionalment les andanes.

Els treballs de millora de l’estació compten amb un pressupost de 200.000 euros i un termini de dos mesos, i tenen per objectiu millorar la qualitat del servei de transport públic i el confort de les persones usuàries.

Les tasques de pavimentació s’han desenvolupat en dues fases, i han permès renovar la pavimentació de la platja d’andanes, així com la reposició d’elements de drenatge. Els treballs continuaran fins a la finalització total de l’obra, que es preveu per a finals d’aquest mes, i se centraran ara en la col·locació de la senyalització informativa.

Aquesta actuació s’emmarca en les obres que el Departament de Territori i Sostenibilitat està impulsant a 15 estacions d’autobusos i parades arreu de Catalunya, que sumen una inversió d’1,9 milions d’euros.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*