Inici Societat La Generalitat anuncia la renovació de la flota de Monbus per la...

La Generalitat anuncia la renovació de la flota de Monbus per la línia Igualada-Barcelona

COMPARTIR

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, s’ha reunit aquest divendres amb l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, per analitzar les últimes incidències que s’han produït en el servei d’autobús entre Igualada i Barcelona, que presta l’empresa Hispano Igualadina.

Durant aquesta trobada, el conseller ha anunciat que l’empresa concessionària, a instàncies del Departament, renovarà “en els pròxims dies” els vuit vehicles que conformen la flota d’aquesta línia i incorporarà un novè vehicle perquè pugui operar per reforçar el servei o en cas d’incidència.

La incorporació d’aquests vehicles vol donar resposta a les cinc incidències que aquesta línia ha registrat durant aquest mes, en què alguns autobusos s’han avariat durant el servei. Els vehicles han estat matriculats entre juliol i aquest agost; quatre de les noves unitats tindran una longitud de 13 metres i una capacitat de 56 passatgers asseguts i les unitats restants tindran 15 metres de longitud i una capacitat per a 70 passatgers asseguts. Així, els nous vehicles permetran incrementar les places disponibles, alhora que millorar el confort dels usuaris.

El Departament de Territori ha anunciat que els incidents ocorreguts aquest agost s’incorporaran a la tramitació de l’expedient de resolució contractual de la concessió per a l’explotació d’aquest servei públic, que s’elevarà a la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat passat l’estiu.

FER UN COMENTARI

*