Inici Societat La Generalitat ampliarà l’institut escola als Hostalets de Pierola

La Generalitat ampliarà l’institut escola als Hostalets de Pierola

COMPARTIR

El Govern ha aprovat aquest dimarts destinar 600.000 euros per a l’execució de les obres d’ampliació de l’Escola La Renaixença per acollir l’institut escola als Hostalets de Pierola. Per a fer-ho possible, el Departament d’Educació signarà un conveni amb l’Ajuntament dels Hostalets, que preveu una inversió per part del Departament d’Educació de 600.000 euros en dues anualitats: 400.000 euros per al 2023 i 200.000 euros per al 2024.

Amb aquesta actuació, s’amplia l’edifici per a dues línies d’ESO, que comprèn 8 aules grup, una aula complementària, una aula de desdoblament i una de reforç. També es preveu un espai d’accés en planta baixa prou ampli per a organitzar activitats específiques per als cursos de secundària, així com els espais corresponents de serveis, instal·lacions i accessos. Aquests nous espais es preveu que s’ampliaran en un volum de planta baixa i planta pis.

Aquesta actuació s’inclou en la inversió que el Govern ha aprovat d’un total de 30.189.000 euros a la millora, ampliació o construcció de diversos centres educatius arreu de Catalunya. Per a fer-ho possible, se signaran convenis de col·laboració entre el Departament d’Educació i 9 ajuntaments de diferents territoris. Uns convenis que suposarà la coresponsabilització entre les administracions locals i el Departament per a la inversió econòmica en les obres dels centres.

FER UN COMENTARI

*