Inici Societat Les gèlides temperatures provoquen alguns problemes de mobilitat

Les gèlides temperatures provoquen alguns problemes de mobilitat

COMPARTIR
La Llacuna, emblanquinada i sota zero aquest dimarts al matí. Foto: Meteollac.

La nevada d’aquest dilluns ha deixat gruixos al voltant dels 4 centímetres en alguns punts elevats de la comarca. Una postal que, amb les temperatures gèlides de la matinada, s’ha convertit en un problema per a la mobilitat en alguns punts de la comarca. Per exemple, la carretera BP-2121, que va estar tallada per neu durant el vespre, presenta plaques de gel en el seu tram entre La Llacuna i Santa Maria de Miralles, segons informa Meteocat. De fet, el Servei Català de Trànsit fa una alerta genèrica i demana precaució als conductors davant la possible presència de plaques de gel a les carreteres.

El gel també ha obligat a alterar en alguns punts el servei de transport escolar. A l’Anoia, 80 alumnes s’han quedat sense transport després que s’hagin suspès les rutes de la urbanització Pinedes d’Armengol de la Torre de Claramunt a l’Institut de Capellades i des de la mateix urbanització a l’escola Torrescasana de la Torre de Claramunt.

En total gruixos a Pujalt entre 2 i 6 centímetres, mentre el conjunt de l’Alta Anoia ha rebut entre 2 i 3 cm per sobre dels 600 metres. Pel que fa les temperatures, glaçades destacables segons recull l’Observatori de Pujalt: Pujalt -6ºC, la Llacuna -7ºC, Prats de Rei -8ºC, La Panadella -5ºC, Òdena -4ºC, Igualada -3ºC, Montbui poble -4ºC i Els Hostalets de Pierola -2ºC.

FER UN COMENTARI

*