Inici Societat La gastronomia de Piera es reunirà en una jornada

La gastronomia de Piera es reunirà en una jornada

COMPARTIR

El proper 23 de setembre se celebrarà el primer festival Pieradegusta. Es tracta d’una proposta lúdica i gastronòmica que pretén reunir en una mateixa jornada professionals de l’àmbit de la restauració, el comerç i els productes de proximitat de Piera, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració de l’associació cultural i gastronòmica Vadefoodies.

Les activitats es desenvoluparan d’onze del matí a dotze de la nit. Durant tot el dia hi haurà activitats diverses entre les que no faltaran les de caire divulgatiu com xerrades, tallers de cuina, showcookings i cates sensorials que permetran donar a conèixer els productes locals. Des d’una vessant més lúdica, es podrà gaudir de propostes musicals i passejar pels carrers de Piera on s’instal·laran parades amb una àmplia oferta de menjar i beure amb l’objectiu que els vilatans i vilatanes de Piera puguin tastar plats diversos a preus populars.

No faltaran altres activitats paral·leles com un vermut-concert, un espectacle infantil, berenar per als més petits amb pa amb oli i xocolata, i un reconeixement als pierencs Miquel Guarro, Josep Maria Mora i Jaume Vilaseca, pel seu paper rellevant en el món de la gastronomia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*