Inici Destacats La gastronomia de la comarca es donarà cita al TastAnoia

La gastronomia de la comarca es donarà cita al TastAnoia

COMPARTIR

La Rambla de Sant Isidre d’Igualada acollirà divendres, dissabte i diumenge espais d’exposició i degustació de restaurants, cellers i artesans alimentaris en una nova edició de TastAnoia.

Aquest divendres els espais obriran de les 7 de la tarda a les 11 de la nit; dissabte l’horari serà de les 11 del matí a les 11 de la nit, i diumenge TastAnoia obrirà de les 11 del matí fins les 9 del vespre. Els organitzadors esperen superar les dades de l’any passat en què es van vendre més de 28.000 tiquets, i prop de 3.000 copes.

Les carpes estaran ubicades a la part nord de la rambla, l’espai de la terrasseta, que acollirà diferents activitats, estarà a cantonada amb el carrer Òdena i al centre s’ubicarà la caseta de vins. Als extrems de la rambla s’ubicaran les taquilles on es vendran els tiquets.

La fira inclourà la col·laboració amb l’Associació gastronòmica i cultural Vadefoodies, que tindrà un espai i que col·laborarà en l’organització dissabte d’esmorzars de forquilla i ganivet.

Campanya Fem una fira rodona

TastAnoia incorpora la campanya Fem una Fira rodona, amb la reutilització de les copes que s’hi venen. La copa es vendrà al preu de 2 euros i es podrà retornar rebent un euro a canvi. L’euro restant s’invertirà en la neteja i reutilització de la copa.

En la mateixa línia, en aquesta edició, s’ha conscienciat als expositors de la necessitat d’estalvi energètic, demanant-los que portin els mínims aparells elèctrics possibles i del màxim d’eficiència energètica. L’enllumenat de les carpes serà amb llum de led.

Activitats

Entre les activitats del TastAnoia hi haurà un esmorzar de forquilla i ganivet, dissabte al matí a les 9, on el públic podrà escollir entre dos menús: arengades amb raïm i cava o botifarra amb mongetes i vi. El preu d’aquesta activitat que es farà a la terrasseta de Tastanoia és de 12 euros per persona si s’inscriuen a través de la pàgina web del TastAnoia o 15 euros si ho fan el mateix dia de l’esmorzar.

També repeteix el tast per parelles, que enguany s’obre a qualsevol persona major de 18 anys, sigui amateur o professional. Els vins son una selecció feta pel director del concurs Josep Maria Luque del 8 cadires. El preu és de 30 euros si es fa online i de 40 per a inscripcions el mateix dia del concurs si hi ha disponibilitat.

Diumenge al migdia serà el torn del vermut. En aquesta ocasió Xavier Figueres presentarà vermuts de la marca Lustau. Com i amb què podem prendre aquesta beguda. L’activitat té un preu de 4 euros per a inscripcions online i de 5 el mateix dia del taller.

També diumenge, a les 6 de la tarda, es farà la segona edició de la cata guiada, una cata horitzontal i vertical de vins de Bordeus. A càrrec de Sergi Arana – Primeras Marcas. Preu per persona és de 8 euros per a inscripcions on line, 10 euros si es fa la inscripció el mateix dia.

Els participants en aquesta edició del TastAnoia són l’Associació de petits viticultors de la Conca d’Òdena, Associació Gastronòmica i Cultural Vadefoodies, Cal Llobet, Can Bonastre, Carnisseria Xarcuteria Esquius, Carnisseria Xarcuteria Olga Rovira, Cava Gabarró, Cava Can Grau Vell, Cava Torrens Moliner, Caves Bohigas, Caves Mungust, Celler Anna Rosell, Celler Can Vich, Celler Flor d’Ametller, Celler Pascual, Celler Pla de Morei, Consorci per la promoció de l’Alta Anoia, Els Fogons, Forn de Jorba, Hotel Canaletas, Huguet de Can Feixes, Kan Bakus, La Crepe, Lactics La Tossa, Mas dels Clavers, Mas Puig-Bonans, Restaurant Ca La Sara, Restaurant Samuntà, Restaurant Vinnari, i Vinya Encisada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*