Inici Destacats Galeria d’Art GC guanya el concurs d’aparadors de Mostra Igualada

Galeria d’Art GC guanya el concurs d’aparadors de Mostra Igualada

COMPARTIR

El passat 8 d’abril es va fer entrega dels premis del 10è Concurs d’Aparadors de Mostra Igualada, organitzat per l’àrea de comerç de l’Ajuntament d’Igualada. En aquesta edició hi han participat 19 establiments de tipologies molt diverses. Els establiments que han rebut el 1er, 2n i 3r premi son la Galeria d’Art GC, l’Òptica Rodrigo i Canada House, respectivament.

Aquest any, el concurs va començar el dilluns 21 de març i va finalitzar conjuntament amb la Mostra Igualada el diumenge 3 d’abril. Durant aquest període un jurat format per un representant de l’entitat organitzadora i persones relacionades amb el món de l’art, feien les deliberacions que donarien peu als vencedors del concurs.

El concurs d’aparadors és una iniciativa paral·lela i complementaria a la Mostra Igualada, fira d’espectacles infantils i juvenils. Tradicionalment, els establiments decoren els seus aparadors en base a la temàtica de la Mostra Igualada i encoratgen al públic a visitar-los i gaudir dels aparadors.

Des de l’Ajuntament d’Igualada es felicita a tots els participants per la seva gran implicació i la voluntat de col·laborar amb els esdeveniments de ciutat. En aquest sentit, tots els establiments mereixen un especial reconeixement i se’ls emplaça a participar novament en futures edicions.

Es preveu que l’11ena edició del concurs incorpori millores per tal d’adaptar el concurs a l’actualitat, fent d’aquesta iniciativa, una activitat més innovadora, dinàmica i equitativa.

A banda del concurs, durant el mateix període va ser possible participar al joc del comerç. Tots aquells participants que hagin emplenat la fitxa del diari de la Mostra Igualada, formaran part del sorteig que es durà a terme el proper 23 d’abril, dia de Sant Jordi, on el guanyador s’endurà una tauleta digital com a premi.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*