Inici Destacats La Galeria d’Art GC, Brodadets i Opticàlia Igualada guanyen el Concurs d’aparadors...

La Galeria d’Art GC, Brodadets i Opticàlia Igualada guanyen el Concurs d’aparadors de La Mostra

COMPARTIR

Un total de 17 establiments han participat al 9è Concurs d’Aparadors de la Mostra organitzat, un any més, des de l’àrea de Comerç del departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada.

Aquest dissabte, l’alcalde, Marc Castells, acompanyat del regidor de Dinamització Econòmica, Jordi Marcè han entregat els premis als establiments guardonats. En tercer lloc ha quedat l’establiment Opticàlia Igualada del carrer Òdena, 38 que ha guanyat un premi de 250€, El segon premi, de 250€ ha estat per l’establiment Brodadets, del carrer Aurora, 60 – 66. Finalment el vencedor del 9è Concurs d’Aparadors de la Mostra Igualada, amb un premi de 400€, ha estat la Galeria d’Art GC del carrer del Clos, 15.

Paral·lelament al concurs d’aparadors s’ha realitzat el Joc del Comerç on més de 500 participants han pogut valorar les propostes dels establiments participants o bé han pogut jugar al joc del comerç encertant el nombre de cares que s’hi podien trobar i responent un seguit d’enigmes per accedir al sorteig de premis.

D’aquesta manera finalitza la novena edició del concurs d’aparadors de la Mostra Igualada. En aquest sentit, des de l’Ajuntament d’Igualada, s’envia un fort agraïment a tots els implicats, col·laboradors, comerços participants i usuaris del joc del comerç i s’encoratja als comerços que no han participat, a que en futures ocasions se sumin a la iniciativa i es segueix treballant per preparar els pròxims esdeveniments.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*