Inici Societat La gala ‘Desitjos Enlaire’ reconeix el suport als afectats per les malalties...

La gala ‘Desitjos Enlaire’ reconeix el suport als afectats per les malalties minoritàries MPS

COMPARTIR

MPS Espanya entitat que acull les famílies d’infants afectats per les malalties lisosomals com les Mucopolisacaridosi i síndromes relacionades, va preparar de la mà de Desig Esdeveniments la Gala benèfica per commemorar els quinze anys d’història i al mateix temps poder recaptar fons per a la recerca.

L’esdeveniment va aplegar, familiars, científics, metges, amics, autoritats i col·laboradors de MPS. També va comptar amb la presència del Regidor Fermí Capdevila de l’Ajuntament d’Igualada i d’un missatge enregistrat de la Honorable Consellera de Salut, Alba Vergés. El fil conductor de tot l’acte van ser els dels desitjos i l’ambientació, relacionada amb els globus. Tot això desplegat amb un bon guió i algunes activitats en les que es va fer participar el públic. Es va aprofitar per repassar la trajectòria dels quinze anys recordant activitats, serveis i suports oferts a les famílies i recursos i projectes impulsats per la recerca.

Durant la nit es varen donar reconeixements a les següents persones/entitats: Dra. Mercè Pineda, Dra. Fàtima Bosch, Biomarin, Caixabank, Rotary Club Igualada, Jaume Singla (La Veu de l’Anoia), Ajuntament de la Pobla de Claramunt, Rosa María Moreno, Josep M Planella (Desig Esdeveniments). També es va crear el reconeixement que porta per nom Sofia Cruz López, en record de la filla dels fundadors de l’entitat (Jordi i Mercè) que es va donar a l’Escola María Borés, Apinas i a la Mercè López.

En el moment de la celebració, es va fer participar a tots els assistents amb una bufada d’espelmes des de cada taula, acompanyada de la cançó Imagine de John Lennon cantada per la
Gemma Gallego. També es va demanar que tothom penses en un desig per MPS i que l’enganxés al globus que hi havia a cada taula. Al final de la vetllada es varen deixar anar tots els globus a
l’aire en un moment emotiu i entranyable.

Per culminar els actes d’aniversari el dissabte en el vol del matí de l’European Ballon Festival es va poder col·locar una pancarta amb la imatge de l’entitat, en el globus de l’empresa Ultramagic.

Mps ha volgut que la Gala Desitjos Enlaire hagi sigut un homenatge a tots els nens i nenes que pateixen aquestes malalties, als seus familiars, als metges que dediquen la seva investigació a buscar solucions i a totes les col·laboracions desinteressades que es reben i que han fet possible el funcionament de MPS.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*