Inici Destacats Gairebé 500 infants participen al primer ‘TrobaTions’ de Vilanova del Camí

Gairebé 500 infants participen al primer ‘TrobaTions’ de Vilanova del Camí

COMPARTIR

La primera edició del TrobaTions de Vilanova del Camí ha estat tot un èxit. Ho demostren les gairebé 500 paperetes de participació que els infants vilanovins van introduir a la urna instal·lada a Can Papasseit. El passat 8 de gener, després de comptabilitzar-les i de comprobar quins eren els tions més votats, es va fer el sorteig dels 60 premis, la meitat en forma de lots de material escolar i l’altra meitat en lots de llaminadures.

A l’acte hi havia les regidores de Cultura i Educació, Carlota Silva i Eva Vadillo, respectivament, així com una de les tècniques del Servei de Cultura, que van procedir a extreure les butlletes guanyadores, aleatòriament. El sorteig es va fer en directe per mitjà de la plataforma Instagram (el vídeo el podreu trobar també a la pàgina de Facebook del Servei de Cultura).

Gràcies a la votació dels infants es va poder proclamar els guanyadors d’aquesta primera edició. Amb 68 vots, el tió adoptat per l’entitat “Diables Els Cabrons de Vilanova del Camí” ha obtingut el primer premi de 300€; la Unión Cultural Extremeña de l’Anoia amb 56 vots ha guanyat el segon premi, de 200€, i l’AMPA Joan Maragall amb 49 vots, un tercer premi de 100€.

La regidora Carlota Silva ha fet públic l’agraïment a les entitats vilanovines que han participat en aquesta iniciativa i que segons remarca “sempre estan quan se les necessita”. En aquest cas, “des del primer moment no van dubtar en col·laborar en l’acollida de tions” segons explica Silva, qui també destaca el bon treball realitzar: “per això els 25 tions han tingut puntuació”.

Així mateix, ha fet arribar l’agraïment a la quitxalla i les famílies que han participat a la gimcana, “perquè sense elles no hauria tingut sentit” i assegura que els tions estan desitjant tornar el pròxim Nadal, per veure novament les cares de felicitat dels més petits, és a dir que segons avança hi haurà una propera edició: “més i millor”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*