Inici Política Gabriel Rufián omple Can Papasseit

Gabriel Rufián omple Can Papasseit

COMPARTIR

Gabriel Rufián, al Mercat de la MasucaEl passat divendres, 25 de novembre, el portaveu d’Esquerra Republicana al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, va visitar la comarca de l’Anoia.

El diputat va començar la visita amb una reivindicació, ja que la data coincidia amb el Dia Internacional per l’eliminació de la violència de gènere, 25 de novembre, i va estar present en la lectura del manifest en la concentració de la plaça de l’Ajuntament d’Igualada, juntament amb els regidors igualadins, Josep M. Palau, Carolina Telechea i Enric Conill.

Rufián, previ a l’acte de Can Papasseit, també va poder visitar el Mercat de la Masuca, conversant amb els paradistes i clients en un moment de força afluència.

Can Papasseit, ple per escoltar RufiánPer acabar la jornada, i en l’acte central de la tarda, Gabriel Rufián va ser rebut per un auditori ple, a Can Papasseit de Vilanova del Camí, que va  aplegar més de 350 persones per escoltar el diputat republicà, que en un format de pregunta i resposta, va poder respondre tots els dubtes plantejats pel públic assistent a la instal·lació vilanovina. Rufián va destacar que Esquerra no treballa per “a guanya a un partit o altre, ni per a imposar-se a un polític, sinó per a guanyar un país”; el polític català va destacar la gran feina dels republicans a Madrid, a més de constatar que “en un any al Congrés només he escoltat un diputat espanyol parlant de república, Alberto Garzon, i no és precisament de Podemos”, destacant que només hi ha un partit que treballa pels principis republicans.

La jornada va acabar amb un sopar amb Rufián i amics i càrrecs electes d’Esquerra Republicana de l’Anoia, conversant de forma distesa sobre l’actualitat catalana i espanyola.

FER UN COMENTARI

*