Inici Destacats La futbolista Marina Salanova i Oliva, rebuda a l’Ajuntament d’Igualada

La futbolista Marina Salanova i Oliva, rebuda a l’Ajuntament d’Igualada

COMPARTIR

L’alcalde, Marc Castells, i la regidora de Promoció de la Ciutat i Esports, Patricia Illa, ha rebut aquest dijous la igualadina Marina Salanova, que recentment ha estat escollida Millor esportiva universitària de Catalunya en l’apartat de Futbol. L’esportista ha expressat la seva alegria per la distinció, que és un bon estímul per a la seva trajectòria esportiva i personal.

La Marina, amb 24 anys acabats de fer, ha finalitzat enguany els estudis de Grau Universitari de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

Ha estat jugant a futbol amb l’equip universitari durant els quatre anys; la Marina i l’equip de futbol de la Universitat de Barcelona han quedat dues vegades Campiones de Catalunya i han fet dues participacions al Campionat d’Espanya Universitari, en el qual van obtenir a Almeria la tercera posició. També va tenir la oportunitat de viatjar al Marroc la primavera de 2019 amb la Selecció Catalana Universitària per realitzar un amistós contra un equip de Chefchaouen i contribuir a fomentar el futbol femení arreu del país.

Actualment i des de fa tretze temporades (va començar amb només 11 anys), forma part del Club Futbol Igualada, que milita a Primera Divisió Nacional.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*