Inici Futbol El Futbol Sala Montbui presenta els seus equips a l’afició

El Futbol Sala Montbui presenta els seus equips a l’afició

COMPARTIR

El passat dissabte, el FS Montbui va presentar davant de la nombrosa afició que omplia les grades del pavelló Montaqua els diferents equips que portaran aquesta temporada el nom del club arreu de les comarques barcelonines.

L’acte va comptar amb la presència del regidor d’esports de l’ajuntament montbuienc Josep Palacios, el tècnic d’esports Lluís Atienza i la majoria dels patrocinadors que fan costat al club amb la seva ajuda.

Amb una espectacular posada en escena amb canons de llums de colors i de fum i al ritme de la música, amb la veu de Rubén Fernández, és va procedir a presentar als diferents equips amb els que comptarà el club aquesta temporada, primer va ser el torn de l’equip Montpaper Benjamí. A continuació l’equip Autoreparaciones Agustin Aleví que participa a tercera divisió. Darrere va sortir l’equip Instal·lacions Sergi Robles Juvenil que milita a tercera divisió. Tot seguit va ser el torn de l’equip de nova creació del club, un nou projecte que permetrà al FS Montbui disposar d’un equip amb alumnes d’Àuria Grup. Després va sortir l’equip Divervent Sènior B que juga a tercera Catalana i per últim va ser l’equip VPR Refrigeració Sènior A qui va donar el salt sobre la pista i que competeix a divisió d’honor catalana per segon any consecutiu.

Després de conèixer a tots els jugadors, entrenadors i delgats dels equips va arribar el moment dels parlaments en el que el regidor de l’ajuntament va excusar l’absència de l’alcalde de Montbui i va mostrar el seu suport al club i el reconeixement a l’espectacular presentació dels diferents equips. Per la seva part el president del club Xavi Fitó va aprofitar per demanar al consistori més suport envers al club amb més categoria esportiva del municipi i agrair l’ajuda rebuda per part dels patrocinadors.

L’acte va cloure amb la fotografia oficial de tots els components del Futbol Sala Montbui.

FER UN COMENTARI

*