Inici Música Fusió per cloure les «Músiques de butxaca» de l’Ateneu aquest divendres

Fusió per cloure les «Músiques de butxaca» de l’Ateneu aquest divendres

COMPARTIR

Amb l’objectiu d’omplir de bona música les nits igualadines, amb una programació estable, interessant, de qualitat i pensada per un ampli ventall de públic, a principis d’aquest 2012 va néixer “Músiques de butxaca”. Concerts de petit format, acústics, en una ubicació no habitual però sí atractiva i diferent, l’escenari del Teatre Municipal l’Ateneu.

La valoració d’aquest primer any és molt positiva. Quasi 400 persones han assistit als concerts programats i més enllà d’aquesta dada, hi ha el què el públic ens ha transmès, nit rere nit. La grata sorpresa de sentir-se embolcallats en una atmosfera generadora de sensacions: la il•luminació, les vistes del teatre des del escenari, la proximitat amb els músics, la copa de benvinguda… Tot plegat permet de gaudir d’una nit especial, perquè totes les nits són diferents i úniques.

[Img #2789]Aquest divendres es celebra el darrer concert d’aquesta primera temporada amb dos artistes de luxe: Pedro Javier Gonzalez i Horacio Fumero.

Aquests dos grans músics i grans amics, amb reconegudes i extenses trajectòries i molt apreciats a Catalunya, ens presenten ara el seu duet.

El prestigi d’aquests dos músics no és més que la conseqüència lògica d’una tècnica i un feeling excepcionals. El so flamenc de González, càlid i mediterrani, combina perfectament amb el contrabaix de Fumero, ple de jazz i de les essències folklòriques de l’Argentina, resultant-ne una autèntica fusió musical. En aquest nou projecte de cordes, creen una música intimista i delicada.

El concert es farà al Teatre Municipal l’Ateneu a les 23:00. El preu de l’entrada és de 10 euros, 8 amb els descomptes habituals. Les reserves es poden fer a través del correu electrònic reserves@ateneuigualadi.org.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*