Inici Societat Funerària Anoia amplia les instal·lacions amb un refrigerador mòbil per fer-lo servir...

Funerària Anoia amplia les instal·lacions amb un refrigerador mòbil per fer-lo servir en cas de necessitat

COMPARTIR

Els cementiris de la Conca d’Òdena reforcen els seus serveis, així com l’empresa Funerària Anoia, atès el brot de coronavirus que ja ha provocat 41 morts.

En el cas d’Igualada, Castells ha explicat que com a mesura preventiva, per si en un moment determinat es tensés molt l’ús del crematori, que té unes pautes de funcionament molt concretes, s’ha ampliat la zona refrigerada amb un dispositiu mòbil.

Els serveis funeraris estan dimensionats per a una situació de normalitat i aquesta no l’és, amb més casos de persones difuntes. “En un moment en què podem preveure un tensament de l’activitat del crematori municipal, hem decidit conjuntament amb Funerària Anoia -l’empresa que gestiona aquest servei municipal-, ampliar la zona refrigerada amb un dispositiu mòbil”. El batlle ha afirmat que esperen que “no s’hagi d’usar, no està en funcionament i en la situació actual no hi ha previsió d’activar-lo”.
Castells ha afegit que a qualsevol persona que sigui víctima d’aquest episodi de coronavirus se li ha de garantir un tracte “digne i humà, i vull agrair a la Funerària Anoia el tracte que estan dispensant, atès que els familiars no poden acudir a acomiadar els seus familiars”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*