Inici Societat La Fundació Sanitària Sant Josep renova l’acreditació Amed de l’Agència de Salut...

La Fundació Sanitària Sant Josep renova l’acreditació Amed de l’Agència de Salut Pública

COMPARTIR

La Fundació Sanitària Sant Josep ha rebut l’acreditació Amed 2017 per promocionar l’alimentació saludable a les seves instal·lacions, un distintiu que atorga l’Agència de Salut Pública a aquells establiments que promouen l’alimentació mediterrània com a model d’alimentació saludable en l’entorn de la restauració col·lectiva. De fet, es tracta d’una renovació del segell, ja que es va concedir per primer cop l’any 2014 i aquest any s’ha aconseguit la seva renovació.

Una mitjana de 245 persones dinen cada dia a la Fundació Sant Josep un menú que s’elabora a la cuina de les instal·lacions centrals de la Fundació i del qual gaudeixen tant els usuaris com el personal.

L’Agència de Salut Pública de Catalunya en el marc del Pla Interdepartamental de Salut Pública (PINSAP- Salut a totes les polítiques) dinamitza i destaca el programa Amed com a iniciativa pionera a l’Estat, per promoure la salut a través de potenciar l’alimentació mediterrània amb l’objectiu de fer fàcils les opcions saludables.

L’objectiu de l’acreditació Amed és promoure, identificar i fer visibles establiments de restauració que treballin i difonguin l’alimentació mediterrània com a patró d’alimentació saludable propi del nostre entorn, en especial en el de menú diari, ja que quasi un 31% de la població adulta catalana menja fora de casa més d’una vegada a la setmana. Els restaurants acreditats estan identificats amb un adhesiu a l’exterior que els identifica com a establiments Amed.

FER UN COMENTARI

*