Inici Societat El ‘Fridays fot Future’ d’Igualada convoca una manifestació contra el canvi climàtic

El ‘Fridays fot Future’ d’Igualada convoca una manifestació contra el canvi climàtic

COMPARTIR

El moviment Fridays For Future a Igualada, que porta a la capital de l’Anoia la lluita global contra el canvi climàtic, ha organitzat una manifestació pel clima per aquest divendres, 20 de setembre. La manifestació sortirà a les 19:00 des de la cantonada del Passeig Verdaguer amb el carrer Sant Magí d’Igualada. La marxa recorrerà la ciutat passant pel carrer de Sant Magí i la Rambla Sant Isidre, el carrer Custiol, el carrer Nou, la Plaça de la Creu i el carrer de l’Argent fins arribar a la Plaça de l’Ajuntament, on es llegirà un manifest.

Una representant del grup local d’Igualada va participar dels campaments de Fridays for Future Catalunya, un moviment social nascut davant «la situació d’emergència climàtica en que ens trobem requereix que la mobilització social ecologista creixi ràpidament i que impacti en l’esfera política per tal que es legisli per a la transició cap a una societat realment sostenible. Amb lleis que garanteixin un ús racional dels recursos naturals i que prioritzin la educació, la salut, la justícia climàtica i l’enorme deute ecològic envers als països del sud per davant del creixement del PIB».

De la trobada va sortir un pla de treball que començarà a treballar de valent i des de ja, colze a colze amb altres entitats ecologistes de l’estat i internacionals, perquè el propers 27 de setembre i 7 d’octubre els carrers s’omplin a Barcelona i a Madrid respectivament. Just després de la Cimera d’Acció Climàtica que Nacions Unides està organitzant pel 23 de setembre a Nova York.

FER UN COMENTARI

*