Inici Societat Els ‘Fridays for future’ contra el canvi climàtic arriben a Igualada

Els ‘Fridays for future’ contra el canvi climàtic arriben a Igualada

COMPARTIR

Un grup de persones ha començat a manifestar-se cada divendres a la tarda a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada en el marc del moviment ‘Fridays for future’ (Divendres pel futur), originats per la protesta d’una estudiant sueca, Greta Thunberg, que el passat agost va començar a manifestar-se sola, cada divendres, davant del parlament del seu país per reclamar accions contra el canvi climàtic.

Els impulsors de les trobades a Igualada, que han obert el perfil a Instagram @Fridaysforfuture.Igualada, alerten que «ara mateix estem vivint una extinció massiva d’espècies de plantes i animals. Joies de vida úniques i irrepetibles que formen part d’un entremat complexíssim que convé per a la salut de la nostra societat futura».

Des dels Fridays for future igualadins assenyalen que «no només necessitem nous polítics, necessitem pensar-ho TOT de nou. I parlar. I actuar. I també a casa nostra».

La cita és cada divendres a les 18:00 a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada, on es troben durant una estona per fer cartells «i visibilitzar una mica el que possiblement és el problema més gran que afronta la humanitat, també els habitants d’Igualada».

El moviment prepara una vaga internacional pel clima pel proper 24 de maig.

FER UN COMENTARI

*