Inici Destacats La franquícia igualadina Indoorwall Climbing Centers, guardonada

La franquícia igualadina Indoorwall Climbing Centers, guardonada

COMPARTIR

La franquícia igualadina Indoorwall Climbing Centers ha estat guardonada durant la IV Gala de Premis Mediterrani Excel·lent 2018 amb el premi a “Franquícia en expansió”. Els Premis Mediterrània Excel·lent tenen els seus orígens a Andalusia Excel·lent i Cantàbric Excel·lent, que celebren les seves gales des de 2014. Aquests premis, organitzats per “El Suplemento”, són creats per apropar als ciutadans el bon fer de les empreses, les que aconsegueixen desmarcar-se de la corrent i crear un concepte totalment nou de negoci. En el cas de Indoorwall Climbing Centers, es premia el seu exponencial creixement, amb l’obertura de deu centres en tan sols tres anys d’existència, totalment rendibles, de grans dimensions i amb un producte excel·lent per oferir a tot el seu públic, es converteix en una franquícia amb un alt nivell d’èxit.

Israel Macià, emprenedor i director de Indoorwall Climbing Centers no contempla la possibilitat que la seva empresa tingui límits. El seu objectiu és continuar amb la seva pròpia revolució del món de l’escalada i el seu projecte, ambiciós i innovador, ja està preparat per obrir-se al mercat internacional amb molta força.

El reconeixement, per primera vegada a la història, per part d’organitzacions d’aquesta magnitud, no és tan sols un èxit individual, sinó que revaloritza la indústria de l’escalada com un sector potent dins el panorama actual. L’empresa obrirà a Jaca el rocòdrom més gran de l’Estat i promet continuar la seva revolució, treballant juntament amb Walltopia, marca pionera a nivell mundial de la construcció de rocòdroms, per construir un centre d’escalada increïble per a tots aquells que estimen el món de l’escalada com ho fan ells. Un espai no només per escalar, sinó un punt de reunió, un espai social on gaudir amb allò que més ens apassiona, l’escalada.

IronClimber

Indoorwall Climbing Centers organitza, per primera vegada a la història, la que probablement sigui la competició d’escalada més dura del món.

Treballant aquest projecte sota el concepte de “l’escalador de ferro”, i amb l’antecedent de les competicions “Ironman”, conegudes com a proves d’alta dificultat que experimenten amb els límits de l’esport, neix la competició que posarà a prova la resistència mental, física i tècnica dels seus participants.

Amb un format molt especial, la competició tindrà lloc als quatre centres de la província de Barcelona, ​​Indoorwall El Clot, Indoorwall Granollers, Indoorwall Hospitalet i Indoorwall Vic. Els participants hauran de visitar els quatre centres si volen pujar posicions en la classificació i per això tindran, des de les 17:25 del divendres 21 de desembre, moment en què es pondrà el sol aquell dia, fins que torni a sortir a les 08:14 del dissabte 22 de desembre, gairebé 15h d’escalada en quatre espais que es mantindran actius durant tota la nit.

Sota la direcció de la reconeguda escaladora Berta Martín i amb el sistema Route Setting comercial Indoorwall, cada centre haurà equipat 50 blocs, de tots els nivells, especialment pensats per a l’esdeveniment. En total seran 200 blocs a disposició de tots aquells que vulguin posar a prova el seu nivell, tècnica i resistència. Encara que resulti ser una competició de gran dificultat, aquesta està orientada a participants de tots els nivells i edats, al que tots gaudeixin d’una jornada especial, alhora que experimenten amb els seus límits i possibilitats.

IronClimber serà una competició a nivell internacional, s’espera la participació de grans escaladors del panorama actual, i compta amb el patrocini de grans marques del món de l’escalada. A més de 3000 € de premis en metàl·lic per als primers de la classificació, es proclamaran Finishers IronClimber tots aquells que realitzin un mínim de 25 blocs per centre. Des de l’organització s’anima a participar a tots els públics, sigui quin sigui el nivell de l’escalador.

Serà una nit molt llarga i emocionant, no només per posar-se a prova un mateix, sinó també per aprendre i gaudir junts d’allò que ens agrada, l’escalada.

Les inscripcions romandran obertes fins el dia 16 de desembre, a través de la pàgina www.indoorwall.com/ironclimber

FER UN COMENTARI

*