Inici Destacats Francesc Linares continuarà sent entrenador de l’Igualada Rigat

Francesc Linares continuarà sent entrenador de l’Igualada Rigat

COMPARTIR

L’Igualada Rigat ja treballa en l’equip de temporada 2020-2021 i la primera confirmació és la del tècnic, Francesc Linares, que seguirà un any més a la banqueta arlequinada. La propera temporada serà la segona de Linares com a entrenador igualadí, després que l’entrenador arribés a l’estiu del 2019 firmant per una temporada.

La primera temporada de Francesc Linares al capdavant de l’Igualada Rigat ha estat marcada per dos moments claus: l’inici meteòric de l’equip, que va arribar a ser líder de l’OK Lliga i a ocupar posicions de Champions; i l’aturada de la competició per la pandèmia mundial del Coronavirus, que com es va saber fa pocs dies, ha portat a la Federació Espanyola de Patinatge a donar per acabada l’OK Lliga, deixant l’Igualada Rigat en una setena posició que dona accés a places europees.

La junta directiva s’ha mostrat molt satisfeta amb el joc, el rendiment i els resultats de Linares al capdavant de la banqueta arlequinada, motiu pel qual s’ha agilitzat la seva renovació perquè lideri el projecte 2020-2021.

Roger Bars, un any més arlequinat

Roger Bars renova el seu contracte amb l’Igualada Rigat per una temporada més, fins al juny de 2021. Així, el jugador de Vilanova del Camí continuarà un any més al primer equip igualadí. Bars, de només 21 anys, va debutar a l’OK Lliga amb l’Igualada la temporada 2015-2016 en edat juvenil. Des de llavors, s’ha mantingut de manera regular com un jugador de la primera plantilla i s’ha convertit en una peça important per tots els entrenadors que ha tingut.

El vilanoví va començar a patinar amb només dos anys a l’escola de les Escolàpies de l’Igualada i als 4 anys ja va passar a l’escola de l’Igualada, on ja hi ha sumat diversos títols com el Campió de Catalunya Benjamí al 2010, subcampió de Catalunya Juvenil al 2016 i al mateix any, el de campió d’Espanya Juvenil.

La present temporada ha estat especialment complicada pel jove jugador, que el passat mes de setembre, en el partit que enfrontava l’Igualada Rigat amb el Lloret, es va trencar la mandíbula. La greu i dolorosa lesió el va mantenir apartat de les pistes durant dos mesos.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*