Inici Destacats Formació gratuïta a Vilanova del Camí per obtenir el certificat ACTIC de...

Formació gratuïta a Vilanova del Camí per obtenir el certificat ACTIC de nivell mitjà

COMPARTIR

El Centre d’Innovació Anoia tornarà a acollir aquest mes d’octubre el curs Prepara’t per al certificat ACTIC (Nivell II). La formació és gratuïta i està dirigida a persones inscrites a la Borsa de Treball Xaloc que requereixen suport en la preparació de la prova ACTIC.
El certificat ACTIC permet acreditar les competències TIC davant de qualsevol empresa o administració, i per tant també augmenta les possibilitats d’obtenció de feina o la promoció professional.

El curs es farà a l’Aula TIC del Centre d’Innovació Anoia els dies 19, 20, 21, 26 i 27 d’octubre, en horari de matí (de 9:00 h a 14:00 h). L’impartirà PHRO Training Consultants & Partners, S.L.
Ja fa alguns anys que es porta a terme aquesta formació. Davant la bona acollida i demanda dels participants, Promoció Econòmica Vilanova li dona continuïtat.

Les inscripcions ja estan obertes a https://vilanovaenlinia.cat

Per a més informació podeu contactar amb Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, al Centre d’Innovació Anoia, carrer dels Impressors, 12. Telèfon: 93 805 44 11 – Ext.5 o correu electrònic: peconomica@vilanovadelcami.cat

Certificat ACTIC

L’ACTIC és un certificat que emet la Generalitat i que permet a qualsevol persona de més de 16 anys demostrar les seves competències en l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) mitjançant una prova que s’avalua automàticament. La prova és telemàtica, encara que s’ha de fer en un centre col·laborador reconegut per la Generalitat per garantir les condicions adequades.

Hi ha més de 350 centres distribuïts per tot Catalunya, amb molta diversitat d’horaris d’avaluació. La sol·licitud d’acreditació i l’obtenció del certificat també són telemàtics. No cal esperar cap convocatòria per presentar la sol·licitud.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*