Inici Destacats Formació gratuïta sobre xarxes socials per a comerciants i restauradors de la...

Formació gratuïta sobre xarxes socials per a comerciants i restauradors de la Conca d’Òdena

COMPARTIR

La Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD) ofereix una nova formació gratuïta a comerciants i restauradors, dins del programa per la digitalització del comerç “Digitalcommerce Conca”, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. La formació “Xarxes socials: funcionalitats i recursos” es farà el dimecres 6 d’octubre, és gratuïta i oberta a tots els responsables de comerços, parades de mercat, restaurants o serveis ubicats als set municipis de la Conca d’Òdena (Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí).

Quines són les principals xarxes socials? Com les poden utilitzar els comerços per donar-se a conèixer i atraure nova clientela? Com poden ajudar les xarxes a millorar la reputació a internet dels establiments comercials? Són algunes de les qüestions que es tractaran al seminari “Xarxes Socials: funcionalitats i recursos”, que impartiran les social media mànagers de l’Agència Boxcom Noelia Platero i Marina Sánchez

La sessió tindrà lloc el dimecres 6 d’octubre de 15h a 16.30h a la seu d’Ignova Empresa, i també es podrà seguir en format virtual. Tant per assistir-hi presencialment com virtualment, cal confirmació prèvia d’assistència a la web micod.cat. Per a més informació es pot contactar amb el correu comerc@micod.cat.

FER UN COMENTARI

*