Inici Societat Forbes considera el xef igualadí David Andrés com un dels joves més...

Forbes considera el xef igualadí David Andrés com un dels joves més influents de l’Estat

COMPARTIR

La revista Forbes ha elaborat per primer cop la llista 30 Under 30, que distingeix als joves més innovadors i inspiradors d’Espanya, menors de 30 anys. En ella hi consta el xef igualadí David Andrés, propietari del restaurant Somiatruites i cap de cuina de l’Àbac de Jordi Cruz.

La revista Forbes, que elabora per primera vegada aquest llistat a Espanya, selecciona joves líders que ja han fet un impacte o aquells que estan a punt de fer-ho. Encara que els seus objectius són diferents, les seves missions segueixen sent les mateixes: canviar el món.

Aquesta llista vol ser un reconeixement a l’enginy, al valor ia la investigació. La publicació inclou a aquells innovadors amb el potencial de convertir-se en referents d’una generació en diferents àmbits, entre ells tecnologia, comunicació, política, art o finances.

Aquest dimecres ha participat en un sopar amb l’exambaixador d’Estats Units, James Cortos, i aquest dijous és previst que Andrés formi part de la jornada de debats i taules rodones que es faran a la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando. David Andrés participarà a la taula rodona “¿Se puede conseguir éxito comercial sin sacrificar el componente artístico?”.

David Andrés ha arribat en dues ocasions a la final del certamen mundial San Pellegrino Young Chef i ja va ser qualificat per Forbes com un dels 25 joves més influents pel futur d’Europa.

FER UN COMENTARI

*