Inici Destacats Fontanellas i Martí adquireix l’empresa Vidal Bosch

Fontanellas i Martí adquireix l’empresa Vidal Bosch

COMPARTIR

Fontanellas i Martí ha adquirit la totalitat de l’empresa Vidal Bosh amb l’objectiu de complementar el catàleg d’oferta de pells i millorar la presència en els mercats en què les dues marques desenvolupen les seves operacions. Amb aquesta adquisició el Grup Fontanellas veu reforçada i ampliada la seva posició en el mercat de la pell incorporant els productes de totes dues empreses.

Des Fontanellas i Martí afirmen que aquesta operació té una “lògica estratègica, ja que unirà carteres de productes de pell de gran qualitat i aportarà tota l’experiència d’Fontanellas generant un grup empresarial amb excel·lents perspectives de creixement”.

L’adquisició de Vidal Bosch facilitarà al grup Fontanellas l’arribada a nous mercats i noves tipologies de clients. Al seu torn, Vidal Bosch aprofitarà tot el coneixement de fabricació de pells de Fontanellas tant a nivell de tecnologies com de desenvolupament de nous dissenys en línia amb l’actualització constant que exigeix el món de la moda.

La operació deixa enrere els moments complexos de l’empresa fundada per Francesc Fontanellas el 1954. Després d’un ajust de la plantilla, el 2014 va presentar un concurs de creditors per refinançar el deute de 25 milions d’euros que arrossegava. L’any 2015 va aconseguir un acord amb els creditors que li va permetre superar el concurs.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*