Inici Destacats La Flama del Canigó arriba a Igualada

La Flama del Canigó arriba a Igualada

COMPARTIR
Foto: Manel Marimon i Gomis

Un any més, i com ja és tradició la Flama del Canigó va arribar a Igualada procedent del cim del Canigó (2784 metres). Dimarts ben d’hora al matí quatre igualadins van iniciar la pujada al Canigó acompanyats dels companys de la Catalunya Nord i de dos agents rurals, des del petit municipi de Fillols, a la comarca del Conflent, situat al peu de la muntanya del Canigó. A les 13:00 van arribar dalt de la pica del Canigó on va tenir lloc la

regeneració de la Flama del Canigó. Immediatament després de la cerimònia, l’expedició va començar a fer la “Nova Via”, el tram de relleus de muntanya d’alta dificultat que separen el Cim del Canigó del poble de Prats de Molló. L’endemà al matí, la Flama inicià el recorregut i els tradicionals relleus per carretera a càrrec de corredors igualadins passant per poblacions com ara Camprodon, Ripoll, Montesquiu, Prats de Lluçanès o Manresa.

La flama va arribar puntualment a les 20:00 a la plaça de l’Ajuntament on fou rebuda per les autoritats del consistori igualadí, la coral Xalest que interpretà els Segadors i els Moixigangues d’Igualada que després de molts mesos sense fer castells arran de la pandèmia van poder fer 2 pilars de quatre, van donar solemnitat a l’arribada de la Flama.

Durant tot el recorregut i a la plaça de l’ajuntament l’entitat Flama del Canigó d’Igualada ha repartit la Flama a 62 municipis o entitats diferents.

Des de l’entitat Flama del Canigó d’Igualada volen expressar el nostre agraïment a totes aquelles persones, col·lectius i entitats que ens han ajudat a fer possible la portada de la Flama del Canigó fins a Igualada –cos dels Agents Rurals de Catalunya, la FEEC, Casal de Conflent, Ajuntament d’Igualada i Club Atlètic Igualada i a Assistencial Anoia per col·laborar a fer els tests d’antígens a tots els atletes que van participar a portar la Flama del Canigó fins a Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*