Inici Destacats El físic Miquel Vives i el porter de l’IHC Elagi Deitg, nous...

El físic Miquel Vives i el porter de l’IHC Elagi Deitg, nous fitxatges de la candidatura de Marc Castells 

COMPARTIR

Marc Castells, candidat de Junts per Igualada a les eleccions municipals del 26 de maig ha fet públiques aquest dimarts dues noves incorporacions a la llista que encapçalarà: Miquel Vives i Elagi Deitg.

Miquel Vives és llicenciat en Física per la UB, màster en Direcció de Projectes per La Salle i postgrau en BigData & Data Science per UB. Sempre ha treballat a la branca de les TIC, inicialment com a programador per a aplicacions bancàries i després com a cap de projectes de desenvolupament de software a mida per empreses i administracions. Des de fa 12 anys treballa per a una empresa del grup Deutsche Telekom, T-Systems Iberia. Vives valora que “ara tinc l’oportunitat de sumar coneixements i esforç a un equip que està canviant la meva ciutat, vull contribuir a resoldre els problemes i ajudar a millorar la vida dels meus veïns i veïnes”.

Per la seva banda, Elagi Deitg és llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses amb la menció Programa Universitat-Empresa de la UAB i treballa com a gestor en l’administració econòmica de les oficines exteriors d’ACCIÓ, l’àgència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat. A banda, és esportista professional i, des de l’any 2012 és el porter titular de l’Igualada Hoquei Club, destacant com un dels millors jugadors de l’OK Lliga en aquesta posició. Deitg, nascut a Vic però molt vinculat a Igualada des de fa uns anys, afirma que “assumeixo el repte de treballar per la ciutat i retornar a la gent d’Igualada tot el que he rebut per la seva part” i afegeix que “vull fer meus els reptes que té Igualada com a ciutat de present i de futur i vull treballar per fer-los realitat”.

Castells apunta que “el Miquel Vives i l’Elagi Deitg són dues persones que sumen molt al nostre projecte, que comparteixen un esperit inquiet i moltes ganes de treballar per impulsar i millorar Igualada”. Vives i Deitg se sumen a les altres noves incorporacions: la professora Marisa Vila, l’advocada i també esportista Carlota Carner i l’empresari immobiliari Jordi Marcé.

En els propers dies, Junts per Igualada aprovarà i farà oficial la llista definitiva per les eleccions municipals i començarà a exposar a la ciutadania els detalls del seu projecte per als propers quatre anys que segons Castells té l’objectiu “de seguir consolidant Igualada com una absoluta referència entre les ciutats mitjanes del nostre país”.

FER UN COMENTARI

*