Inici Política La Fiscalia investiga l’Ajuntament de Masquefa per presumpte delicte urbanístic

La Fiscalia investiga l’Ajuntament de Masquefa per presumpte delicte urbanístic

COMPARTIR

La Fiscalia Provincial de Barcelona ha admès a tràmit una denúncia presentada pel grup municipal de la CUP a Masquefa per tal que s’investiguin presumptes irregularitats en la construcció del nou polígon de Can Bonastre al municipi.

Entre els fets que es qüestionen és l’inici de la construcció mesos abans de l’aprovació definitiva del pla parcial, així com les cotes que s’han modificat. Segons la regidora Silvia Rotger, “les cotes modificades sobrepassen els límits permesos amb la llicència de moviments de terres adjudicada a la promotora, el qual li permetia fer moviments de només 30 centímetres i a peu d’obra es constaten cotes de més de 5 metres”.

Un altre dels punts que es denuncien es posen sobre la taula és que l’empresa promotora de les obres és propietat de Manel Ferrer, que va ser alcalde de Masquefa i va compartir govern amb l’actual alcalde Xavier Boquete.

La CUP afegeix, a més de les presumptes irregularitats, una critica per la destrucció de sòl agrícola i forestal quan encara hi ha altres polígons amb espai al municipi i que el barri del Maset de Masquefa està a només 25 metres del nou sector industrial.

El nou sector desenvolupat ha d’acollir una implantació de l’empresa logística Carreras.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*