Inici Societat La fiscalia demana quinze anys de presó per un acusat de violar...

La fiscalia demana quinze anys de presó per un acusat de violar una dona a Igualada

COMPARTIR

La fiscalia demana quinze anys de presó per a un acusat d’haver violat una dona a Igualada i d’haver-li robat 100 euros, després d’agredir-la físicament. El processat, Felipe Eduardo S. A., que està en presó provisional per aquest cas, serà jutjat aquest mes de setembre a l’Audiència de Barcelona pels delictes d’agressió sexual i de robatori amb violència.

Els fets, segons recull el diari Regió 7 citant l’escrit d’acusació pública, van tenir lloc el 17 de juliol de l’any passat, cap a la 1 de la matinada. L’acusat es va oferir a la víctima de portar-la a casa després d’haver pres unes copes junts. Un cop a dins del cotxe, la dona li va fer notar que no seguia el recorregut correcte i, en aquell moment, segons la fiscalia, l’acusat li va donar un cop de puny a l’ull i li va ordenar que callés. A causa del cop, la dona va perdre una lentilla.

L’home va traslladar la víctima a un descampat situat en una zona de naus industrials del polígon de Les Comes, on la va arrossegar per fer-la baixar del vehicle, li va tapar la boca perquè deixés de cridar i li va colpejar el cap contra el terra, tot deixant-la atordida durant uns instants.

En aquell moment, afegeix la fiscalia, l’acusat va despullar totalment la víctima, la va immobilitzar, tot agafant-li els braços amb força, la va bloquejar amb el seu cos i la va penetrar vaginalment.

Després de violar-la, explica la fiscalia, el ministeri públic, Felipe Eduardo S. A. va continuar atemorint la víctima amb frases com «Vesteix-te, puta» i «Si em denuncies, et mataré». A més, es va apropiar presumptament de 100 euros que la víctima duia al moneder.

Com a conseqüència dels fets, la víctima va estar tres mesos de baixa i té un trastorn per estrès posttraumàtic greu. L’acusat va ser detingut l’endemà mateix i el jutge de guàrdia d’Igualada va decretar el seu ingrés a presó.

A banda dels quinze anys de presó, la fiscalia demana un període posterior de deu anys de llibertat vigilada, durant el qual no es podrà acostar a la víctima i una indemnització per a la víctima de 12.350 euros per les lesions i seqüeles.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*