Inici Destacats FirAnoia tindrà 169 expositors i estrenarà una ‘fira virtual’

FirAnoia tindrà 169 expositors i estrenarà una ‘fira virtual’

COMPARTIR

La fira multisectorial FirAnoia celebrarà els propers dies 4, 5 i 6 de maig la seva 65a edició. Aquest dimarts han presentat la cita el president de Fira d’Igualada, Joan Domènech, i la regidora responsable de Comerç de l’Ajuntament d’Igualada, Patricia Illa.

FirAnoia “torna a l’essència”, segons Domènech, en el sentit que el gruix de l’exposició es concentrarà al Passeig a la Plaça de Cal Font i se separa la iniciativa Tastanoia, que es celebrarà per primer de forma separada després de l’estiu. A més de l’activitat estrictament comercial, FiraAnoia comptarà amb diverses activitats paral·leles com ara actuacions musicals, concursos, activitats per a infants, una caminada popular o una nova subhasta solidària de quadres, en aquest cas a benefici de Càritas.

La fira comptarà enguany amb un total de 169 expositors -90 comercials, 20 d’automoció, 30 d’artesania, 4 d’entitats, 11 de cooperatives i 8 d’extraescolars-. Precisament, els estands d’extraescolars és una novetat que va iniciar-se l’any passat i Domènech ha dit que ha tingut molt bona acollida. La xifra d’expositors és la mateixa que l’anterior edició i el pressupost de la fira és de 100.000 euros.

La principal novetat, però, és l’estrena d’una “fira virtual” que estarà operativa tot l’any en una renovada web que Fira d’Igualada està enllestint. El president de Fira d’Igualada ha dit que la creació de la fira virtual era “necessària” per adaptar-se a les noves necessitats dels clients i ha relatat que la intenció és que aquest nou espai sigui de pagament un cop ja estigui a ple rendiment. Domènech ha dit que “farem un esforç al llarg de tot l’any per comunicar i promocionar tot allò que facin els comerços que formin part de la fira virtual”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*