Inici Destacats FirAnoia tanca edició amb gran afluència de públic i satisfacció entre els...

FirAnoia tanca edició amb gran afluència de públic i satisfacció entre els expositors

COMPARTIR

La fira multisectorial FirAnoia ha tancat les portes aquest diumenge havent superat les expectatives de l’organització, tant pel que fa a l’afluència de visitants, que ha estat molt bona, com pel que fa a les interaccions comercials que s’han dut a terme durant els tres dies que ha durat la Fira. A més, el bon temps ha permès que totes les activitats programades es poguessin dur a terme amb normalitat i amb molt bona participació de públic.

Un dels principals indicadors de l’èxit de la Fira és la satisfacció dels expositors -241 en total- que han traslladat a l’organització l’agraïment per haver tirat endavant la Fira en un ambient de màxima normalitat, malgrat les restriccions d’aforament i les mesures sanitàries presents en tot moment. Les marques expositores han pogut desenvolupar les relacions comercials gairebé al ritme d’abans de la pandèmia, i la distància de seguretat i l’ús de mascaretes no han impedit que els expositors es mostressin molt satisfets dels resultats d’aquests tres dies d’interacció amb potencials clients.

El president de Fira d’Igualada, Magí Senserrich, ha afirmat: “podem dir que ha estat la fira de la recuperació; el públic ha respost i ho ha fet amb moltes ganes de fira” i ha agraït l’assistència dels expositors i dels anoiencs que han omplert des de divendres a la tarda i fins diumenge al vespre els més de 16.000 metres quadrats d’exposició a l’aire lliure al Passeig Verdaguer i a la Plaça de Cal Font, tant de la fira multisectorial com l’espai dedicat a l’Automoció, la Fira d’Artesania i el Mercat d’Antiguitats que ha tingut lloc diumenge al matí al Parc de l’Estació Vella.

La vintena d’activitats programades, adreçades a tots els públics, s’han pogut celebrar amb total normalitat, i ha estat especialment emotiva la represa d’una de les activitats més tradicionals de FirAnoia que l’any passat es va haver de suspendre per la Covid19: la recepció dels Hereus i Pubilles, amb parelles d’infants provinents de 20 municipis de l’Anoia. Tot i que el format s’ha hagut d’adaptar a la situació actual i no s’ha fet cercavila, sí que s’ha fet la recepció oficial a l’Ajuntament d’Igualada per part de les autoritats igualadines i de diferents municipis de l’Anoia i l’ofrena de fruits del camp. L’acte ha comptat amb la participació dels Gegants petits i els Capgrossos d’Igualada, gràcies a l’associació Dessota.

Pel que fa a la fira d’Automoció, els cotxes venuts han estat 31, una bona xifra tenint en compte que fa tot just tres mesos, a mitjans de juny, Fira d’Igualada va celebrar l’Automercat amb 83 cotxes venuts. En total, doncs, aquest 2021 en els dos espais firals dedicats a l’automòbil s’hauran venut 114 cotxes, força per damunt dels 86 que es van vendre a FirAnoia l’any passat i que incloïa la fira Automercat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*