Inici Destacats Firanoia omplirà Igualada de propostes comercials i lúdiques

Firanoia omplirà Igualada de propostes comercials i lúdiques

COMPARTIR

La fira multisectorial FirAnoia celebrarà aquest cap de setmana  -4, 5 i 6 de maig- la seva 65a edició. El gruix de l’exposició es concentrarà al Passeig a la Plaça de Cal Font i se separa la iniciativa Tastanoia, que es celebrarà per primer cop de forma separada després de l’estiu.

La fira comptarà enguany amb un total de 169 expositors -90 comercials, 20 d’automoció, 30 d’artesania, 4 d’entitats, 11 de cooperatives del projecte “Cultura Emprenedora a l’Escola” i 8 d’extraescolars-.

A més de l’activitat estrictament comercial, FiraAnoia comptarà amb diverses activitats paral·leles com el concurs d’Instagram, el concurs “La targeta amagada”, la tradicional recepció i cercavila dels Hereus i Pubilles de la Comarca, espais de lleure infantil, la segona Subhasta benèfica de quadres -en aquest cas a benefici de Caritas-, voncerts de música en viu, el segon Campionat d’habilitat amb moto-serra, el mercat de cooperatives escolars, la mostra d’Artesania, la mostra d’entitats, la segona Mostra d’art urbà Graffittis, el quart Campionat Comarcal d’Escacs, el segon Nordic walking i 4a Caminada popular Firanoia i el primer Torneig de videojocs FIFA. El programa complet d’activitats es pot consultar en aquest enllaç.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*