Inici Destacats FirAnoia lliura els 6.000 euros del sorteig entre els compradors d’un cotxe...

FirAnoia lliura els 6.000 euros del sorteig entre els compradors d’un cotxe a la fira

COMPARTIR

Fira d’Igualada feia lliurament del xec per valor de 6000€ al guanyador del sorteig entre tots els compradors d’un vehicle durant la darrera fira multisectorial FirAnoia que va tenir lloc el passat 26, 27 i 28 de maig al centre d’Igualada. L’afortunat era Manuel Morales Clemente que va comprar un Citroën Jumpy XS al concessionari Futurauto.

Com cada any, el sorteig tenia lloc el mateix diumenge de fira, a la plaça Cal Font, a les vuit del vespre, en el moment del tancament del certamen, amb la presència de compradors i venedors. Les possibilitats de ser l’afortunat en aquest sorteig són molt altes, ja que només hi participen les persones que han tancat la compra d’un cotxe durant els 3 dies de la fira, que aquest any van ser 81 persones.

Dels 6000€ del premi, 3000€ són aportació de Fira d’Igualada i els altres 3.000€ van a càrrec dels diferents concessionaris expositors de la fira. Fins al 2015 el premi era de 3.000€ però ja fa dos anys que es va decidir duplicar-ho i sens dubte, s’ha convertit en un gran atractiu per als compradors.

El president de Fira d’Igualada, Joan Domènech, feia entrega del xec, en el mateix moment que l’afortunat recollia el cotxe del concessionari Futurauto, després d’haver arribat de fàbrica i d’estar matriculat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*