Inici Destacats FirAnoia arriba a la seva 66a edició d’oferta comercial i lúdica

FirAnoia arriba a la seva 66a edició d’oferta comercial i lúdica

COMPARTIR

FirAnoia arriba aquest cap de setmana a la seva 66a edició amb la seva oferta comercial al Passeig Verdaguer i la Plaça de Cal Font, així com un gran ventall d’activitats paral·leles amb la col·laboració d’entitats de la ciutat, com el taller de drons, el 1r Campionat de Petanca, el 2n Torneig de videojocs FIFA i la 3a Nordic Walking, entre d’altres… Establerta, ja des de l’any passat, en el primer cap de setmana de juny, FirAnoia recupera la seva essència amb 145 expositors, 60 dels quals de la comarca, que es repartiran al llarg de 16.000 m2 de superfície.

La cita firal inclourà el Mercat de Cooperatives Escolars, els tallers infantils i una Subhasta Solidària d’Antiguitats a benefici del Banc de Queviures d’Igualada. Igualada Comerç organitza també la seva Nit de Shopping coincidint amb FirAnoia.

El president de Fira d’Igualada, Joan Domènech, va presentar dimarts la fira, remarcant que el seu pressupost, de 85.000 euros es cobreix el 100% amb els participants i espònsors de la cita. El pressupost es redueix en un 15% després que Tastanoia s’hagi convertit en una fira autònoma.

Marc Castells va celebrar que, un any més, el centre de la ciutat bulli d’activitats per a totes les edats, “quelcom que fa gran FirAnoia, per la important promoció econòmica que fa de la ciutat que mai para”.

La fira serà inaugurada aquest divendres a la tarda al Passeig Verdaguer, cruïlla amb el carrer Sant Vicenç.

El programa complet de les activitats es pot consultar al web https://firanoia.cat/.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*