Inici Destacats FirAnoia arrenca amb més de 16.000 metres quadrats d’exposició

FirAnoia arrenca amb més de 16.000 metres quadrats d’exposició

COMPARTIR

La fira multisectorial FirAnoia, organitzada per Fira d’Igualada, ha arrencat aquest divendres a la tarda amb un recorregut de més de 16.000 metres quadrats d’exposició a l’aire lliure al Passeig Verdaguer i a la Plaça de Cal Font i amb 241 expositors que durant tot el cap de setmana donaran a conèixer els seus serveis als milers de visitants que s’espera que hi assisteixin.

L’organització vol que aquesta sigui l’edició de tornada a la normalitat; tot i que s’han hagut d’aplicar protocols i mesures sociosanitàries, la resposta dels expositors ha estat molt bona i s’ha plantejat una fira de màxims perquè és justament ara quan més promoció necessiten les empreses de la comarca. El president de FirAnoia, Magí Senserrich, ha afirmat: “Valorem molt positivament l’inici de la Fira i la resposta tan d’expositors com de visitants. Estem contents de tornar gairebé a la normalitat i d’haver incrementat el numero d’expositors de l’edició passada. Serà un cap de setmana de molta activitat al centre d’Igualada i on hi trobarem una amplia oferta de productes i serveis de l’Anoia. Esperem que el temps ens acompanyi i puguem gaudir de la Fira de Setembre”.

Des d’avui divendres i fins diumenge, el Passeig Verdaguer serà l’eix central de FirAnoia i la Plaça de Cal Font l’espai dedicat a l’automoció, que comptarà amb sortejos de fins a 6.000 euros per a compradors. A més, dissabte i diumenge també hi haurà la Fira d’Artesania, al mateix Passeig, i diumenge el Mercat d’Antiguitats al parc de l’Estació Vella i a la Plaça de Cal Font, coincidint amb l’últim diumenge de mes. Enguany també s’ha recuperat la Fira d’Entitats, l’ofrena dels Hereus i les Pubilles, i un atapeït programa d’actes adreçats especialment al públic familiar a l’Espai d’Activitats Servisimó i també als diferents estands al llarg de tot el recorregut.

Pel que fa a les mesures sanitàries, s’ha perimetrat l’espai firal per mantenir la distància de seguretat entre els visitants, es fa control d’aforament, limitació de l’accés només en punts concrets del recorregut, i tancament al migdia per fer tasques de neteja i desinfecció, tal i com ja es va fer en la passada edició de FirAnoia, el setembre de 2020, que es va convertir en una de les primeres fires que es va celebrar a Catalunya després de l’esclat de la pandèmia.

Aquest divendres estava prevista la inauguració oficial de FirAnoia amb la presència de la Consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, però s’ha hagut de cancel·lar ja que els membres del govern han modificat les seves agendes a causa de la detenció del President Puigdemont. Tot i així, les autoritats locals faran un recorregut pels diferents estands al llarg del cap de setmana.

Pel que fa als horaris, la Fira Multisectorial instal·lada al Passeig Verdaguer i la fira d’Automoció situada a la Plaça de Cal Font obren aquest divendres dia 24 a la tarda (de 17h a 21h), dissabte de 10h a 14.30h i de 17h a 21h, i diumenge de 10h a 14.30h i de 17h a 20h. La Fira d’Artesania, al Passeig Verdaguer, es podrà visitar dissabte de 10h a 21h i diumenge de 10h a 20h, i el Mercat d’Antiguitats, ubicat al Parc de l’Estació Vella i a la Plaça de Cal Font el diumenge 26 de setembre, estarà obert de 10h a 14h. Es pot consultar tota la informació a la pàgina web firanoia.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*