Inici Destacats FirAnoia arrenca amb un centenar d’expositors i mesures de seguretat

FirAnoia arrenca amb un centenar d’expositors i mesures de seguretat

COMPARTIR

Aquest divendres a la tarda ha obert portes la 67ena edició de la fira multisectorial de l’Anoia, FirAnoia, que donarà vida al Passeig Verdaguer i a la Plaça de Cal Font durant tot el cap de setmana. Les mesures de seguretat, com el control d’aforament per trams, ha funcionat sense cap incidència i ha garantit que els visitants poguessin moure’s entre els estands amb tranquil·litat i comoditat i mantenint la distància de seguretat.

FirAnoia coincideix en aquesta ocasió amb tres certàmens més que s’havien hagut de cancel·lar a causa de la pandèmia: la fira del mercat de l’automòbil d’ocasió Automercat, situat a la Plaça de Cal Font, la Fira d’Artesania, al Passeig entre el carrer Sant Josep i el carrer Sant Vicenç, i el Mercat d’Antiguitats, que estarà instal·lat diumenge al parc de l’Estació Vella. En total sumen uns cent-setanta expositors, la majoria comerços i empreses de servei de la Conca d’Òdena.

El president de Fira d’Igualada, Magí Senserrich, fa un balanç molt bo de les primeres hores de la Fira, i agraeix a tots els visitants que segueixin els protocols sociosanitaris: “tothom entén que les mesures de seguretat són necessàries i tothom les compleix”. “Podem dir, doncs, que gràcies a l’esforç d’expositors, empreses, institucions i sobretot els visitants, hem aconseguit que la Fira se celebri amb normalitat dins del moment excepcional que estem vivint”, afirma Senserrich.

La fira estarà oberta durant tot el cap de setmana; aquest dissabte fins les nou del vespre i diumenge fins les set de la tarda. Al migdia, però, es tanca de 2 quarts de 3 a les cinc per poder fer tasques de neteja i desinfecció.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*