Inici Destacats La fira tèxtil BSTIM es promociona al 080 Barcelona Fashion

La fira tèxtil BSTIM es promociona al 080 Barcelona Fashion

COMPARTIR

L’organització de la fira BSTIM ha començat ja a rebre sol·licituds d’empreses tèxtils per exposar a la propera edició que se celebrarà a Igualada el mes de març de 2019. El període d’inscripcions comença ara i s’allargarà durant uns mesos fins a cobrir la totalitat de les places disponibles per a expositors, que en la propera edició seran més de seixanta gràcies a l’ampliació de l’espai del recinte de l’Escorxador destinat a exposició.

Els organitzadors de la fira tèxtil BSTIM -Fira d’Igualada i l’agrupació tèxtil FAGEPI amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada- volen obrir la fira no només al fabricant de gènere de punt sinó a totes aquelles empreses que ofereixen solucions per a la producció tèxtil arreu de l’Estat. Amb l’objectiu d’aconseguir reunir més expositors i visitants que mai, la fira ha arrencat una campanya promocional amb presència a la passarel·la 080 Barcelona Fashion que s’ha celebrat aquesta setmana al recinte modernista Sant Pau de Barcelona.

La darrera edició de BSTIM, que va tenir lloc el passat mes de febrer de 2017, va reunir a Igualada una seixantena d’expositors i 1.400 visitants, una xifra similar a les dues edicions anteriors. Els expositors eren principalment tallers que fabriquen peces acabades de confecció i gènere de punt, i els visitants majoritàriament responsables de compres, dissenyadors i distribuïdors de marques de moda europees interessats en trobar proveïdors de proximitat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*