Inici Festes La Fira de Nadal i l’arribada del Patge inicia les festes a...

La Fira de Nadal i l’arribada del Patge inicia les festes a Montbui

COMPARTIR

Santa Margarida de Montbui va donar dissabte la benvinguda a les festes nadalenques amb una matinal plena d’activitats, com el Tió de la Unió d’Establiments de Montbui (UEM), la Fira de Nadal, tallers, jocs i inflables o una xocolatada amb la Comissió de Festes del Nucli Urbà. L’entitat “Artesanas de Corzazón” també va estar present amb una paradeta solidària.

A la jornada es va donar a conèixer l’establiment guanyador del 5è Concurs d’Aparadors Nadalencs, Valls Òptics.

El pati de l’escola Montbou va acollir també dissabte el tradicional Pessebre Vivent, realitzat pels alumnes amb el suport de l’AMPA, l’escola i les famílies. Al vespre, el Patge Hammend i el seu seguici van arribar en motocicletes “Harley Davidson”. Els senyors de l’Orient portaven el llibre blanc i el llibre negre –en el blanc estan els nens montbuiencs que s’han portat bé i en el negre aquells que podrien rebre carbó si no fan bondat fins l’arribada dels reis de l’Orient-.

Durant els dies posteriors el Patge Hammend i la seva comitiva seran protagonistes de diferents activitats amb els nens i nenes de Montbui. A través de l’emissora Montbui Ràdio, el Patge Hammend s’adreçarà, aquest dimarts i dimecres, als infants del municipi, en el programa “El patge a la ràdio”, que s’emetrà a partir de les dues de la tarda. Tammateix els patges reials visitaran també durant els propers dies els diferents centres educatius del municipi on també recordaran als menuts la importància de portar-se bé si volen rebre els regals demanats la màgica nit del 5 de gener.

El lliurament de la carta

Una de les novetats de les festes nadalenques, derivada del complex calendari festiu, és que el lliurament de la “Carta al Patge” es farà enguany el proper dia 26 (Sant Esteve), al CCC La Vinícola, entre les 11 i les 14 hores. Cal destacar que al Nucli Antic enguany aquest acte es durà a terme el dia 31 a l’Ateneu Cultural i Recreatiu.

Montbui col·laborarà amb la Marató de Joguines

Aquest dimecres tindrà lloc a Montbui una jornada de recollida de joguines noves emmarcades en la Marató que organitza Creu Roja Anoia a Igualada i altres punts de la comarca. Els ciutadans i entitats que ho desitgin podran portar les joguines –noves- entre les 10 del matí i les dues i entre les cinc de la tarda i les vuit del vespre a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Montbui.

Prioritàriament es necessiten joguines per a nens i nenes de 0 a 12 anys, que siguin noves, no bèl·liques, educatives i que fomentin el joc col·lectiu. L’objectiu, com és costum en aquesta campanya de Creu Roja Anoia és que cap infant es quedi sense una joguina nova la màgica nit de Reis.

La resta d’activitats de l’agenda de Nadal del municipi es poden consultar en aquest enllaç.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*