Inici Destacats La Fira de Nadal enceta l’agenda nadalenca de Vilanova del Camí

La Fira de Nadal enceta l’agenda nadalenca de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Vilanova del Camí va encetar aquest cap de setmana els actes de l’agenda nadalenca. Diumenge es va celebrar la Fira de Nadal de Vilanova Comerç que va convertir la plaça del Mercat en un gran aparador de productes nadalencs. No hi van faltar les plantes de Nadal de tots els colors: roses, blanques i vermelles. Tampoc els torrons, els polvorons, o les xocolates típiques.

Decoracions nadalenques i productes tradicionals per regalar aquests dies de festes: colònies i perfums, bosses i complements, roba i pijames, llibres, ornamentacions nadalenques, i fins i tot, manualitats.

A banda de les parades dels comerços i entitats, la Fira també va oferir activitats durant tot el dia. Els petits van poder fer cagar el Tió i participar al concurs de dibuix organitzat per Artesania J. Pons, però els visitants també van poder gaudir d’altres espectacles i exhibicions.

Les primeres impressions de l’entitat i dels comerciants que hi van participar són molt positives. L’afluència de públic va ser bona, sobretot fins a les tres de la tarda.

Vilanova llueix des de diumenge nova il·luminació nadalenca

Diumenge es va donar el tret de sortida oficial de les festes de Nadal amb l’encesa oficial de la il·luminació nadalenca. Abans però, l’alcaldessa Noemí Trucharte va adreçar unes paraules públic que s’havia convocat al voltant de l’arbre de Nadal de la plaça del Mercat, on també es va fer la recepció de dos personatges importants, dos follets que van venir des dels Esgavellats.

Els follets van encetar l’acte oficial amb la lectura d’alguns consells, per a petits i grans, per tenir en compte durant aquests dies de festes i també per la resta de l’any. Comprensió, convivència, tolerància… van ser algunes de les seves propostes. Abans de la intervenció de l’alcaldessa, els follets van convidar els nens i nenes que havien participat al taller de decoració d’espelmes d’Endinsa’t a encendre-les per començar a donar llum al Nadal.

En la seva intervenció, l’alcaldessa va donar la benvinguda als follets i va posar en valor l’agenda nadalenca d’enguany que recull més d’una quarantena de propostes dissenyades des de l’Ajuntament i les entitats locals, a qui va agrair la seva implicació i col·laboració. Trucharte va destacar “l’esforç que l’ajuntament ha fet per recuperar aquest any el Saló de la Infància” que s’oferirà, del 27 al 30 de desembre, i que inclou un gran ventall d’activitats i sorpreses a la mainada. I va comentar també altres activitats adreçades a la mainada i al públic familiar.

Tot seguit, l’alcaldessa va convidar els follets a encendre l’arbre de Nadal que des de diumenge il·lumina la plaça del Mercat. Aquest any, l’ajuntament també ha portat il·luminació nadalenca a 14 places del municipi.

FER UN COMENTARI

*