Inici Societat Fira Futur tornarà a Masquefa amb propostes de formació i ocupació

Fira Futur tornarà a Masquefa amb propostes de formació i ocupació

COMPARTIR

El proper dijous 8 de març, la Sala Polivalent i el pati de La Fàbrica Rogelio Rojo de Masquefa seran l’escenari de la dotzena edició de Fira Futur, projecte impulsat per la Xarxa Transició Escola Treball Anoia Sud, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Fira Futur va dirigida als joves, a les seves famílies i a les persones en actiu o en situació d’atur que volen continuar formant-se. Per tot plegat, al llarg de tota una jornada (de les 10 h. a les 13:30 h. i de les 16 h. a les 18 h.) la Fira ofereix als visitants estands d’oferta formativa, punts d’orientació, espais d’experiències i formació per a professionals; i tot, amb la participació directa d’instituts, acadèmies, serveis d’orientació, cossos de seguretat i institucions que mostraran diferents opcions formatives i professionals que existeixen a l’Anoia Sud i en el seu àmbit d’influència, tant per continuar estudiant com per reprendre els estudis.

Diferents centres exposaran la seva oferta formativa, faran exhibicions i demostracions pràctiques amb l’objectiu de mostrar al públic com són els estudis que els proposen.

Diversos professionals de l’orientació oferiran informació i assessorament personalitzat als visitants sobre les diferents opcions per continuar estudiant.

Professionals de diferents branques impartiran xerrades al Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa sobre com van cursar els seus estudis i com després els apliquen i han trobat una feina. Les conferències tractaran l’àmbit social, científic, físico-esportiu, humanístic, de cossos de seguretat, tecnològic i sanitari. Enguany, s’incorporen experiències que adoptaran un format més pràctic i experimental. Els visitants podran escollir les xerrades que més els interessin. El programa de les xerrades es podrà consultar, prèviament, al web de la xarxa TET i al punt d’informació de la fira, el mateix dia.

Dimecres 21 de març, de 09:30 h. a 11 h., a la Sala d’Actes de la Biblioteca el Safareig (Capellades), acollirà una xerrada sobre les novetats en el sistema educatiu adreçada a tècnics i professionals de l’àmbit educatiu. Al llarg de la setmana de Fira Futur, també es realitzaran diverses xerrades d’orientació adreçades a diferents col·lectius.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*