Inici Destacats Fira d’Igualada assegura que FirAnoia i la Fira de la Multicultura no...

Fira d’Igualada assegura que FirAnoia i la Fira de la Multicultura no tornaran a coincidir

COMPARTIR

Després de la queixa de la Unió d’Establiments de Montbui, que lamentava la coincidència de la fira multisectorial FirAnoia d’Igualada amb la Fira de la Multicultura i el Comerç de Montbui, l’entitat organitzadora ha reconegut que van passar per alt la fira montbuienca a l’hora de quadrar el calendari.

Fonts de Fira d’Igualada han explicat que intenten no fer coincidir FirAnoia amb les fires multisectorials de capitals veïnes, amb esdeveniments a Igualada i amb esdeveniments que es fan a la resta de la comarca de l’Anoia. Tot i això, a la comarca “es fan moltes activitats durant aquests mesos” i la Fira de la Multicultura es va escapar dels càlculs “sense cap mena d’intenció”, indiquen des de Fira d’Igualada.

Les mateixes fonts lamenten la coincidència i asseguren que no es tornarà a produir en properes edicions. Precisament, l’entitat firal reivindica que “sempre evitem coincidir amb altres activitats firals de la comarca perquè volem que funcionin totes les iniciatives de dinamització econòmica”.

FER UN COMENTARI

*