Inici General Fira del Montserratí a Castellolí

Fira del Montserratí a Castellolí

COMPARTIR

[Img #26512]Aquest diumenge es concentraran a Castellolí productors i productores d’arreu dels pobles de Montserrat. La Fira del Montserratí es consolida en la seva tercera edició en un any. La proposta integradora oferta des del portal www.montserrati.cat ha gaudit de bona rebuda entre les persones productores del territori, les institucions i el públic en general.

 

[Img #26513]El diumenge 13 de Desembre en el marc dels actes a Castellolí de la Marató de TV3 es donaran cita productors i productores de la zona per mostrar els seus productes i serveis al visitant. Per complimentar una jornada on el grup de tabals i gralles l’Alzina Gran de Collbató aixecaran veïns i veïnes a les matines. Seguidament hi haurà una botifarrada popular per agafar forces pel Concurs d’escultures amb motoserra que es preveu de gran afluència amb desenes de participants vinguts d’arreu. Hi haurà exposició de tractors i cotxes clàssics i molt més.

 

Durant tot el dia hi haurà activitats, bon menjar i bon beure, mostra de productes i serveis, cultura popular, etc. facilitat d’aparcament, rutes i senders pròxims i tot el que us faci falta per passar un dia entre amics, família, parella o venir sol i trobar-ho tot en una comarca: el Montserratí.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*