Inici Destacats La Fira del Camí Ral torna a sumar un èxit de participació...

La Fira del Camí Ral torna a sumar un èxit de participació i de visitants

COMPARTIR

Vilanova del Camí es va traslladar el passat diumenge 13 de gener a l’època medieval. Tendals amb productes alimentaris i artesanals, antics oficis del camí ral, petits tancats amb animals de granja, i  animals i personatges fantàstics van prendre literalment el casc antic de la ciutat.

La Fira del Camí Ral va tornar a ser un èxit tant des del punt de vista comercial com de promoció de la ciutat, assegura el regidor de Promoció Econòmica Francisco Palacios que s’ha mostrat molt satisfet per l’assistència massiva de públic durant tot el dia.

La fórmula que combina espectacles de carrer, atraccions infantils i familiars, la recuperació d’antics oficis, amb l’artesania i els productes alimentaris ha funcionat molt bé, assegura Palacios, que també ha destacat la participació i complicitat del comerç i els artesans locals.

El regidor també ha posat de relleu la carpa informativa que va anar a càrrec de l’Institut Pla de les Moreres i que ha funcionat com un punt d’informació turístic de la ciutat. Durant la Fira es va presentar un díptic amb informació turística del municipi en sis idiomes diferents: català, castellà, anglès, francès, alemany i portuguès. Aquesta acció e està inclosa en el projecte ERASMUS+KA2 i compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.

Així mateix el regidor ha tingut paraules de gratitud per a l’equip de Promoció Econòmica i de la Brigada Municipal per la feina que han portat a terme. Assegura que són molts dies de feina i de coordinació per tal que tot surti bé.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*