Inici Societat “Nosaltres, fins el mismíssim”, tema del concurs de fotografia de Dones amb...

“Nosaltres, fins el mismíssim”, tema del concurs de fotografia de Dones amb empenta

COMPARTIR

El concurs de fotografia de Dones amb Empenta Com ens veiem les dones? arriba enguany a la 19a edició, amb el tema “Nosaltres, fins el mismíssim”. La proposta és parlar amb perspectiva de gènere i a través de la fotografia sobre totes les coses que no es poden suportar a nivell personal o de forma col·lectiva.

Es poden presentar fins a tres fotografies, per Instagram. Entraran a concurs les obres publicades amb l’etiqueta #ConcursDAE2022 i la menció a @donesambempenta, directament al perfil personal, o a través de l’entitat, enviant-les prèviament per mail a comunicacio@dae.cat, per a què DAE pugui publicar-les des del seu perfil.

El termini de participació finalitza el dilluns 21 de març a les 12h. S’estableixen tres categories, Primer Premi amb 100 €, Segon Premi, de 75 €, i el Premi del Públic de 50 €, per a la fotografia més votada per Instagram, és a dir, amb més likes, fins el 25 de març, a les 12h.

L’acte de lliurament de premis tindrà lloc al centre Mont-Àgora de Santa Margarida de Montbui, el dissabte 26 de març, a les 13h, amb la inauguració de l’exposició de les obres participants, que restarà oberta fins el 20 d’abril.

Les obres participants també es podran veure online, per Instagram i pel Facebook de l’entitat, a mesura que avanci el concurs. I un cop finalitzada l’entrega dels premis, també a la web de l’entitat: https://dae.cat/hemeroteca/concurs-fotografia/ en l’apartat de l’edició corresponent.

Per a més informació: comunicacio@dae.cat – www.dae.cat
#ConcursDAE2022

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*