Inici Societat Fins dilluns, termini per presentar candidatures als Premis Bou

Fins dilluns, termini per presentar candidatures als Premis Bou

COMPARTIR

Fins aquest proper dilluns 10 d’abril es podran presentar candidatures als 17ns Premis Bou que organitza la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montbui i que es lliuraran el proper dia 5 de maig. Aquests premis volen reconèixer la tasca de persones i entitats que han destacat en el terreny cultural associatiu al municipi i a la comarca de l’Anoia durant els anys 2015 i 2016.

Actualment aquelles entitats que ho desitgin poden completar el tràmit de presentar-se com a jurat i presentar candidats als diferents guardons: premi Bou a la trajectòria individual; premi bou a l’entitat, premi bou a l’activitat i premi Bou comarcal. El dimecres 19 d’abril (20.00 hores) els membres del jurat acreditats (que formen part d’entitats i associacions del municipi) recolliran els dossiers amb els candidats de les diferents categories. Cal remarcar que el dilluns 24 d’abril (20.00 hores) tindrà lloc la primera votació, d’on sortiran els finalistes de les diferents categories. I, per últim, el dimecres 3 de maig, a les 20 hores, es durà a terme la segona votació on s’escolliran definitivament els guanyadors.

Per últim, el divendres 5 de maig, en plena Fira de la Multicultura, a partir de les 20 hores es lliuraran aquests guardons en una gala que tindrà lloc a Mont-Àgora.

Des de l’Ajuntament s’ha enviat la documentació per correu electrònic per poder prendre part en aquests premis. Si alguna entitat o associació vol prendre-hi part i no ha rebut la documentació acreditativa vol reclamar-la via correu electrònic a l’adreça premisboumontbui@gmail.com o bé recollint els fulls presencialment al mateix ajuntament de Montbui. El dilluns dia 10 d’abril és l’últim dia per presentar candidatures.

FER UN COMENTARI

*