Inici Art Fins aquest divendres, «La vida en un clic» a Montbui

Fins aquest divendres, «La vida en un clic» a Montbui

COMPARTIR

[Img #3454]Fins aquest divendres es pot veure al vestíbul de l’ajuntament de Montbui la mostra “La vida en un clic”, del periodista i fotògraf montbuienc Oriol Solà i Prat. 

Dóna la benvinguda al visitant un enorme «click» de Playmobil que obre les portes a una mostra de com aquestes populars joguines permeten expressar qualsevol concepte o situació quotidiana. Així, a les fotografies els clicks fan castells per demostrar la capacitat de superació, fan cua ben aliniats -o alienats, qui sap- per mostrar el concepte de la disciplina, s’agafen de la mà com a mostra d’entrega o, com no, juguen. I és que aquests entrenyables [Img #3451]ninots ens recorden en una de les fotografies de la mostra que la vida, al cap i a la fi, també és diversió.

Cada fotografia d’Oriol Solà i Prat ens transmet amb claredat i contundència el concepte vital que l’autor vol transmetre. La vitalitat i [Img #3452]expressivitat de les imatges i les joguines que les protagonitzen fa que el concepte que pretenen transmetre arribi com un joc a qui les veu.

A més de les fotografies, el vestíbul de l’ajuntament montbuienc fa les delícies dels més petits, amb desenes de Playmobils repartits en situacions d’allò més diverses, fins i tot en un pessebre nadalenc.

[Img #3453]
Amb motiu d’aquesta mostra s’ha organitzat un concurs de dibuix. Tots els nens i nenes de Montbui podran participar en aquesta mostra, basada en el tema “valors i solidaritat” lligats al món dels “clics”. En aquesta mateixa exposició es podran recollir els folis per fer els dibuixos. Caldrà lliurar els dibuixos a l’ajuntament de Montbui abans del 5 de gener. Els premis seran tres jocs de PlayMòbil, que es lliuraran el dimarts 15 de gener, diada de Sant Maure, a l’ajuntament de Montbui.

[Img #3450]

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*