Inici Societat Fins a 41ºC, la temperatura prevista a l’Anoia aquest divendres

Fins a 41ºC, la temperatura prevista a l’Anoia aquest divendres

COMPARTIR

L’onada de calor ha portat aquest dijous màximes de 39 graus a l’aeròdrom d’Òdena i de valors propers a la resta de municipis. Segons recull l’Observatori de Pujalt, als Hostalets de Pierola s’han registrat 38 graus de màxima i 37 a Pujalt, Igualada, Pinedes de l’Armengol i la Panadella. El termòmetre ha arribat als 36 graus a la Llacuna.

Al llarg del dia les humitats relatives de l’aire han estat també molt baixes rondant el 20% i puntualment per sota. Vent que a la tarda ha gaunyat intensitat, però, que en general no ha estat tan intens com dimecres.

De cara a la properes hores, segons l’Observatori de Pujalt, la propera matinada serà més càlida en general arreu amb mínimes entre els 19-24ºC arreu de la comarca, amb algun valor per sobre puntualment.

Aquest divendres començarà amb un ascens ràpid del termòmetre amb temperatures que superaran els 30ºC a partir de les 9h del matí. En general al llarg del dia les temperatures pujaran entre 2-3ºC tot i que puntualment podrien pujar una mica més. Les màximes es mouran entre els 39-41ºC i a la Conca d’Òdena fora de la zona urbana es podria arribar a superar els 41ºC, segons l’Observatori de Pujalt, que afegeix que la humitat encara serà més baixa que avui.

La matinada de divendres a dissabte seria més càlida arreu i amb humitats encara més baixes, mentre les temperatures de dissabte serien semblants a les previstes per aquest divendres.

A partir de diumenge començarien a baixar les temperatures, tot i que encara seran pròpies d’onada de calor.

FER UN COMENTARI

*