Inici Art El FineArt Igualada presenta la imatge de la seva vuitena edició

El FineArt Igualada presenta la imatge de la seva vuitena edició

COMPARTIR

FineArt Igualada, que tindrà lloc del 21 de febrer al 15 de març, ja té imatge per a la seva vuitena edició. El festival -organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada- renova cada any la seva imatge, dotant les edicions d’un guió irrepetible i diferent. Enguany FineArt Igualada presenta una imatge original, que ens transporta al passat més inicial de la fotografia amb una litografia i el contraposa, no només amb el present, sinó també amb el futur dels ulls que l’observen.

La nova línia estètica, que ha estat presentada aquest dimecres, es basa en un disseny elegant i uns colors estretament relacionats amb alguns dels temes que tracten les exposicions, com és el cas de la violència masclista.

En la presentació han intervingut el regidor de Promoció Cultural de l’Ajuntament, Pere Camps, el director del festival, Ramon Muntané, i els autors de la imatge d’aquesta edició de FineArt Igualada, Aïna Muelas i Roger Soler, dissenyadors d’Instint, una empresa igualadina dedicada a l’estratègia digital integral, amb una llarga i valorada experiència en el sector. En paraules de Pere Camps, aquesta edició de FineArt “ens dóna de nou l’oportunitat de gaudir d’aquest art que és la fotografia, en una vuitena edició plena de grans fotògrafs; sense dubte Igualada és un gran referent cultural”. Per la seva banda, Ramon Muntané fa referència als esforços que es fan per tal de relacionar l’art fotogràfic amb la societat, i més en un moment com l’actual, en què veiem milers d’imatges per segon i d’arreu del món; per al director l’important és gaudir de FineArt sense pressa, amb calma i poder reflexionar de tot allò que ens mostren els diferents autors.

En aquesta edició, es mantindran els vint-i-quatre dies d’exposició, que permetran contemplar les cinquanta-dues exposicions que hi haurà en la vintena d’espais singulars de la ciutat, convertits en sales d’exposició per uns dies. Espais que, com cada any, es trien amb cura per tal d’enllaçar les sales d’exposicions professionals, amb l’encant del centre de la capital de l’Anoia. Autors com Isabel Muñoz, Tino Soriano, Leysis Quesada, Pepo Argilaguet i Ana Palacios, entre d’altres, faran les delícies dels visitants.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*