Inici Art FineArt Igualada presenta la imatge de la cinquena edició

FineArt Igualada presenta la imatge de la cinquena edició

COMPARTIR

FineArt Igualada, que tindrà lloc del 24 de febrer al 19 de març, ja té imatge per a la seva cinquena edició. El festival -organitzat per l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada-, consolidat com un dels referents dels circuits fotogràfics arreu de l’Estat, ha volgut renovar la seva imatge amb la campanya gràfica d’enguany, on s’ha actualitzat també el logotip. Una imatge que captura l’essència de FineArt, donant-li una serenitat i plenitud com les que aporten les fotografies en mirar-les; temps d’espera i reflexió. La nova línia estètica ha estat presentada aquest dimecres, minimalista i elegant, elaborada per l’estudi NYTT.

En paraules del regidor de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, Pere Camps, aquesta edició de FineArt “vol continuar sent un punt d’atracció, un mirall que enlluerni el món sencer i mostri la riquesa cultural de la ciutat dins del món de la fotografia”. Amb més de 35.000 visitants el 2016, es pretén si més no igualar les xifres i, sobretot, gaudir de la fotografia i dels espais efímers arreu de la ciutat.

En aquesta edició, es continuarà amb els vint-i-un dies d’exposició per poder contemplar els cinquanta-un expositors que hi haurà escampats en la vintena d’espais singulars de la ciutat, convertits en sales d’exposició per uns dies. Espais que, com cada any, es trien amb cura per tal d’enllaçar les sales d’exposicions professionals, amb l’encant del centre de la capital de l’Anoia. Autors com Gervasio Sánchez, Javier Corso, Pedro Madueño i Mauricio Ramos, entre d’altres, faran les delícies dels visitants.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*