Inici Art FineArt Igualada arrenca la seva vuitena edició

FineArt Igualada arrenca la seva vuitena edició

COMPARTIR

FineArt Igualada obre aquest divendres la seva vuitena edició, que portarà fins el 15 de març 52 exposicions repartides per la ciutat d’Igualada i un gran nombre d’activitats paral·leles. Una intensa agenda que arrenca ja aquest cap de setmana.

El 21 de febrer a les 18.30 h, com ja és habitual en les darreres edicions del festival es durà a terme la inauguració oficial, al Museu de la Pell i Comarcal de l’Anoia, amb la presencia de les autoritats. Posteriorment, al mateix museu, a les 19.30 h es podrà gaudir de la visita guiada a l’exposició de la Isabel Muñoz, Antropologia dels sentiments, Premi Nacional de Fotografia 2016.

El 22 de febrer s’han preparat dues visites guiades amb dos autors internacionals. A les 12 h es podrà assistir a la vista que realitzarà el Per Cromwell, a l’Artèria – Espai d’Arts i Tallers, on aproparà al públic a la seva exposició, Fotogrames perduts, i a la seva història com a fotògraf, que va començar a Instagram. A les 18.30 h el periodista i fotòfrag turc, Lútfü Dağtaș, realitzarà, a l’Adoberia Bella, una visita a la seva exposició les Velles Adoberies d’Anatolia, per explicar la tradició del procés d’adobar les pells i la cultura i folklore d’aquesta zona del món.

Per al diumenge hi ha programades dues activitats que traslladaran als assistents a Cuba i el seu ballet Nacional. A les 12 h, a l’Adoberia Bella, es realitzarà una conferència, a càrrec de la fotògrafa cubana Leysis Quesada Vera, sobre la Fotografia avui a Cuba, on presentarà els seus treballs més emblemàtics tot repassant la seva trajectòria en el context actual de la situació a Cuba. Al finalitzar la conferència, la mateixa autora farà una visita guiada per la seva exposició Pas de Deux, la visita serà a les 13.30 h al Museu de la Pell i Comarcal de l’Anoia. Visites guiades i xerrades inauguren aquesta vuitena edició

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*