Inici Art El FineArt arrenca omplint Igualada amb un miler de fotografies

El FineArt arrenca omplint Igualada amb un miler de fotografies

COMPARTIR

Aquest divendres 24 de febrer s’ha inaugurat la 5a edició de FineArt Igualada al Museu de la Pell d’Igualada, el festival que omple la ciutat amb exposicions de fotògrafs d’arreu. L’acte inaugural ha comptat amb la presència de les autoritats de la ciutat encapçalades per l’alcalde de la ciutat, Marc Castells, el president de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada i el director del FineArt Igualada, Ramon Muntané, a més del Gervasio Sánchez, Premi Nacional de Fotografia.

FineArt Igualada és un esdeveniment de fotografia que reuneix les obres de fotògrafs de Catalunya, tot l’estat espanyol, així com alguns d’internacionals. Aquesta edició compta amb més de 60 autors que faran d’Igualada la capital de la fotografia del 24 de febrer al 19 de març.

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha remarcat la importància del festival i de la seva continuïtat. Tot un repte que es va emprendre al 2012 de la mà de l’Ajuntament d’Igualada i l’Agrupació Fotogràfica i, que avui és un referent nacional. Castells ha volgut donar també les gràcies a tots els fotògrafs per la feina que fan, per la humanitat i l’obra que ens transmeten; l’essència de les seves fotografies.

Fins el 19 de març, la ciutat d’Igualada serà una gran exposició que acollirà més de 1.000 fotografies. Durant 21 dies la ciutat gaudirà d’una mostra dels treballs de quaranta-cinc fotògrafs d’arreu del món, vuit escoles de fotografia i dos col·lectius, a més d’oferir altres activitats culturals entorn de la temàtica: visites guiades, projeccions de pel·lícules, tallers de fotografia per a adults i nens i presentacions de llibres. Totes les exposicions i activitats es poden consultar a la pàgina web de l’esdeveniment.

fineart1 fineart 11 fineart 10 fineart 9 fineart 8 fineart 7 fineart 5 fineart 4 fineart 3 fineart 2

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*